Mesajul FII TREAZ LA VOLAN!, transmis la Mustang Fest Sinaia 2019

Mesajul FII TREAZ LA VOLAN!, transmis la Mustang Fest Sinaia 2019

„Sustin campania FII TREAZ LA VOLAN!” a fost mesajul care s-a putut vedea sambata, 13 iulie a.c., la Sinaia, pe zeci de Ford Mustang-uri participante la Mustang Fest Sinaia 2019, eveniment care reuneste, anual, pasionatii acestui brand.

Festivalul este organizat de Clubul Ford Mustang Romania, asociatie care este, in acest an, alaturi de campania nationala FII TREAZ LA VOLAN!. Pentru a-si demonstra sustinerea fata de demersul de siguranta si preventie rutiera, in cadrul evenimentului, membrii clubului si-au decorat masinile cu stickerele campaniei.

Cu prilejul Mustang Fest Sinaia 2019, Ford Mustang-uri si motociclete au defilat prin centrul orasului Sinaia intr-o parada. Evenimentul a adus, de asemenea, pe scena unii dintre cei mai talentati dintre copiii sustinuti de Ford Mustang Romania.

Pentru al doilea an la rand, reprezentantii Generation 6 FORD MUSTANG OWNERS Germania au luat parte la eveniment, iar printre participanti s-au numarat, de asemenea, reprezentantii Imperium MOTO, precum si alte cluburi Mustang.

Inregistrarea completa a paradei din cadrul evenimentului poate fi urmarita aici.

Despre campania FII TREAZ LA VOLAN!

Editia a IV-a a campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! are ca obiective atragerea atentiei soferilor, dar si a celorlalti participanti la trafic, asupra pericolului oboselii la volan, cresterea gradului de constientizare cu privire la riscurile la care se expun participantii la trafic, cresterea gradului de educatie rutiera si, indirect, scaderea numarului de accidente rutiere din Romania. Proiectul se va desfasura, in paralel, in mediul online si offline.

Demersul „FII TREAZ LA VOLAN!” este initiat de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si al BAAR – Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, editia din 2019 este realizata cu sprijinul EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GRAWE Romania, ASIROM VIG, CITY Insurance, UNIQA Asigurari, RENOMIA SRBA Insurance Broker, AVUS, DAW Management, INTER Broker, ASITO Kapital, GARANTA Asigurari, MARSH Romania, SAFETY Broker, AON Romania, ASIGEST Broker, MAXYGO Broker, MIB – MILLENIUM Insurance Broker, RECREX, EUROTAX, DAS – Dellen Ausbeulservice GmbH, Daune Expert si GrECo Romania.

Proiectul se desfasoara cu sprijinul Partenerilor UNSICAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, PRBAR – Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare, OTTO Broker, motoADN, Ford Mustang Romania, TATUC Serv Consulting, 5togo si FALCON Electronics. Partenerul Stiintific al campaniei este Clinica SOMNOLOG.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro, AutoStiri.ro, AutoNapoca.ro, Cars.ro, AutoExpert si Flote Auto.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe treazlavolan.ro si Facebook.com/treazlavolan.

Share this post