Cum pot brokerii sa contribuie la reducerea numarului de accidente rutiere?

Cum pot brokerii sa contribuie la reducerea numarului de accidente rutiere?

Siguranta rutiera reprezinta un aspect care depinde, cu siguranta, de toti membrii unei societati, necesitand implicare din partea tuturor acestora. Astfel, si brokerii de asigurare pot juca un rol important in acest sens, contribuind la formarea de atitudini prin promovarea responsabilitatii in randul clientilor, si nu numai, dar si prin rolul lor de informare, este de parere Marius MAIER, Director General, CMC GRUP Broker de Asigurare.

„Responsabilitatea ca element pe care industria de asigurari ar trebui sa il aduca in atentia clientilor este un fenomen complex care apare prin implementarea pe termen lung a unei strategii coerente care sa fie aplicata de toti jucatorii din piata, nu doar de brokeri”, a explicat Marius MAIER.

In opinia Directorului General al CMC GRUP Broker de Asigurare, in momentul de fata, topul factorilor care distrag atentia soferilor romani si care stau la baza accidentelor rutiere include: 1) telefonul mobil, 2) oboseala la volan, 3) aglomeratia de pe sosele, 4) starea drumurilor / semnalizarii rutiere, dar si 5) lipsa actiunilor preventive ale Politiei, in detrimentul actiunilor penalizatoare desfasurate in prezent.

CMC GRUP Broker de Asigurare sustine, in calitate de Partener, editia a III-a a campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera „FII TREAZ LA VOLAN!”. Proiectul este initiat de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si al BAAR – Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe treazlavolan.ro, dar si pe conturile de FacebookInstagram si YouTube dedicate.

Share this post