Campania „FII TREAZ LA VOLAN!”: Citeste brosura, asculta spotul, completeaza testul de atentie in trafic!

Campania „FII TREAZ LA VOLAN!”: Citeste brosura, asculta spotul, completeaza testul de atentie in trafic!

Campania nationala de siguranta si preventie rutiera „FII TREAZ LA VOLAN!” continua, pana pe 20 septembrie, cu distributia brosurilor in Bucuresti si in principalele orase din tara, precum si cu difuzarea mesajelor de informare pe principalele retele sociale si la radio, dar si cu un test de atentie dedicat participantilor la trafic.

Astfel, brosura FII TREAZ LA VOLAN! este distribuita publicului larg prin intermediul promoterilor dedicati, dar si al retelei OTTO Broker, in principalele orase din Bucuresti si din tara. De asemenea, materialul informativ a ajuns la cititori si prin intermediul cotidianului LIBERTATEA, ca insert intre paginile acestuia.

De asemenea, spotul radio al campaniei – care le reaminteste soferilor de pericolele neatentiei la volan – poate fi ascultat la RFI Romania.

Test: Cat de atent esti in trafic?

Crezi ca esti suficient de atent la volan? Raspunde la intrebari si afla daca te lasi distras de actiuni sau comportamente care te pot pune in pericol in trafic.

In cadrul campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN!, soferii romani sunt invitati sa participe la un scurt test care le testeaza atentia in trafic, readucandu-le aminte de principalele recomandari pentru a reduce cat mai mult riscurile rutiere.

Tu esti suficient de atent in trafic?

Sustine si tu siguranta rutiera! Descarca kit-ul campaniei si foloseste frame-ul #treazlavolan!

Stiai ca poti sa te alaturi si tu campaniei „FII TREAZ LA VOLAN!”? Nu trebuie decat sa conduci responsabil si… sa duci vestea mai departe! Descarca kit-ul campaniei si foloseste unul din cele 6 cover photo-uri speciale pe contul tau de Facebook sau aplica pe poza ta de profil frame-ul „Sunt treaz la volan”.

De asemenea, urmareste conturile de Facebook, Instagram si YouTube dedicate si distribuie mai departe mesajele, posturile sau informatiile care ti se par relevante.

Despre campanie

Campania nationala de siguranta si preventie rutiera „FII TREAZ LA VOLAN!” este initiata de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, al UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si al BAAR – Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, editia din 2018 se realizeaza cu sprijinul Partenerilor GROUPAMA Asigurari, GOTHAER Asigurari Reasigurari, EUROINS Romania, GENERALI Romania, ASIROM VIG, OMNIASIG VIG, GRAWE, CITY Insurance, DESTINE Broker, DAW Management Broker, MARSH Romania, RENOMIA SRBA Insurance Broker, INTER Broker, CAMPION Broker, AON Romania, EUROTAX, OTTO Broker, GrECo JLT, AVUS Romania, VERASIG Broker, CMC GRUP Broker de Asigurare, RECREX, ASIGEST Broker, Consultant AA, ASKO si EDOTEC.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, EmotiCar, AutoStiri.ro, Automotive Aftermarket News, AutoNapoca.ro si ROMANIApeROTI.ro.

Afla mai multe pe treazlavolan.ro, dar si pe conturile de Facebook, Instagram si YouTube dedicate.

Share this post