Astazi, brosura FII TREAZ LA VOLAN! se distribuie impreuna cu ziarul LIBERTATEA

Astazi, brosura FII TREAZ LA VOLAN! se distribuie impreuna cu ziarul LIBERTATEA

Editia de vineri, 10 august a.c., a uneia dintre cele mai bine vandute publicatii din Romania – cotidianul LIBERTATEA – aduce cititorilor, pe langa materialele editoriale obisnuite, si sfaturi rutiere. Astfel, brosura campaniei FII TREAZ LA VOLAN! este distribuita impreuna cu ziarul, ca insert intre paginile acestuia.

Ziarul LIBERTATEA a fost lansat la inceputul anilor 1990, fiind achizitionat de Ringier Romania in 1994. In momentul de fata, este ziarul cu unul dintre cele mai mari tiraje la nivel national, adresandu-se publicului larg.

Brosura FII TREAZ LA VOLAN! prezinta, in format de buzunar, sfaturi rutiere esentiale pentru soferi, dar si pietoni si biciclisti, punand accent pe pericolele aduse de neatentia la volan.

Campania nationala de siguranta si preventie rutiera „FII TREAZ LA VOLAN!” este initiata de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, al UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si al BAAR – Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, editia din 2018 se realizeaza cu sprijinul Partenerilor GROUPAMA Asigurari, GOTHAER Asigurari Reasigurari, EUROINS Romania, GENERALI Romania, ASIROM VIG, OMNIASIG VIG, GRAWE, CITY Insurance, DESTINE Broker, DAW Management Broker, MARSH Romania, RENOMIA SRBA Insurance Broker, INTER Broker, CAMPION Broker, AON Romania, EUROTAX, OTTO Broker, GrECo JLT, AVUS Romania, VERASIG Broker, CMC GRUP Broker de Asigurare, RECREX, ASIGEST Broker, Consultant AA, ASKO si EDOTEC.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, EmotiCar, AutoStiri.ro, Automotive Aftermarket News, AutoNapoca.ro si ROMANIApeROTI.ro.

Afla mai multe pe treazlavolan.ro, dar si pe conturile de Facebook, Instagram si YouTube dedicate.

Share this post