Brosura campaniei FII TREAZ LA VOLAN!, distribuita astazi in trafic. Materialul ajunge vineri si la cititorii ziarului LIBERTATEA

Brosura campaniei FII TREAZ LA VOLAN!, distribuita astazi in trafic. Materialul ajunge vineri si la cititorii ziarului LIBERTATEA

Brosura FII TREAZ LA VOLAN!, care include sfaturi rutiere in format de buzunar, este distribuita astazi in Capitala, prin intermediul promoterilor dedicati. De asemenea, brosura va ajunge, maine, la publicul larg si prin intermediul ziarului LIBERTATEA, ca insert intre paginile acestuia.

Materialul informativ atrage atentia participantilor la trafic asupra pericolelor generate de neatentia la volan, cauzata de diverse activitati pe care nu le percepem drept avand neaparat un risc ridicat, cel putin la o prima vedere: un banal mesaj scris in timp ce conducem, verificarea mailului sau a notificarilor de pe Facebook, o discutie aprinsa cu un alt pasager sau o activitate precum mancatul la volan, si nu numai.

Campania nationala de siguranta si preventie rutiera „FII TREAZ LA VOLAN!” este initiata de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, al UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si al BAAR – Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, editia din 2018 se realizeaza cu sprijinul Partenerilor GROUPAMA Asigurari, GOTHAER Asigurari Reasigurari, EUROINS Romania, GENERALI Romania, ASIROM VIG, OMNIASIG VIG, GRAWE, CITY Insurance, DESTINE Broker, DAW Management Broker, MARSH Romania, RENOMIA SRBA Insurance Broker, INTER Broker, CAMPION Broker, AON Romania, EUROTAX, OTTO Broker, GrECo JLT, AVUS Romania, VERASIG Broker, CMC GRUP Broker de Asigurare, RECREX, ASIGEST Broker, Consultant AA, ASKO si EDOTEC.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, EmotiCar, AutoStiri.ro, Automotive Aftermarket News, AutoNapoca.ro si ROMANIApeROTI.ro.

Afla mai multe pe treazlavolan.ro, dar si pe conturile de Facebook, Instagram si YouTube dedicate.

Share this post