Astazi, 21 septembrie, este EDWARD – „Ziua europeana fara nicio moarte pe sosele”! „FII TREAZ LA VOLAN!” s-a alaturat initiativei!

Astazi, 21 septembrie, este EDWARD – „Ziua europeana fara nicio moarte pe sosele”! „FII TREAZ LA VOLAN!” s-a alaturat initiativei!

Astazi, 21 septembrie a.c., brosura campaniei FII TREAZ LA VOLAN! este distribuita soferilor, dar si pietonilor, motociclistilor si biciclistilor din Bucuresti, iar conducatorilor auto care viziteaza pagina de Facebook Treaz la volan li se reamintesc 15 recomandari esentiale de siguranta in trafic, dar si faptul ca pot semna Angajamentul de Siguranta Rutiera. Totul se intampla in cadrul „Zilei de Siguranta Rutiera” organizata de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor pentru a marca proiectul EDWARD – The European Day Without A Road Death”.

Proiectul „EDWARD – The European Day Without A Road Death” isi propune ca ziua de 21 septembrie 2017 sa devina „Ziua europeana fara nicio moarte pe sosele”/ Ziua europeana fara niciun accident rutier mortal. Scopul acestui proiect presupune adoptarea de catre toate categoriile de participanti la traficul rutier a unei conduite responsabile atunci cand se deplaseaza pe drumurile publice. In cadrul EDWARD, institutiile, ONG-urile, dar si toti participantii la trafic din UE sunt invitati sa organizeze propriile „Road Safety Days” in orasele lor, dar si sa semneze un angajament care promoveaza responsabilitatea la volan.

In acest context, APPA se alatura, in acest an, initiativei EDWARD, organizand propria „Zi de Siguranta Rutiera” pe 21 septembrie, precum si un spin-off al campaniei „FII TREAZ LA VOLAN!” pe intreaga durata a Saptamanii Europene a Mobilitatii (16-22 septembrie 2017). Astfel, brosura „FII TREAZ LA VOLAN!” este distribuita astazi, 21 septembrie, in Bucuresti, atat soferilor, cat si pietonilor, biciclistilor si motociclistilor. Materialul contine sfaturi de siguranta pentru toti participantii la trafic, contribuind, astfel, la cresterea gradului educatiei rutiere in Romania.

De asemenea, pe pagina de Facebook Treaz la volan, conducatorii auto gasesc, astazi, un scurt filmulet dedicat sigurantei in trafic, precum si posturi dedicate Angajamentului de Siguranta Rutiera pe care il pot semna cu prilejul EDWARD, dar si alte informatii despre siguranta rutiera la nivel european.

Initiata de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, campania „FII TREAZ LA VOLAN!” are loc cu sprijinul Politiei Romane, ASF – Autoritatea de Supraveghere Financiara si BAAR – Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

Aceasta este realizata cu sprijinul Partenerilor GENERALI Romania, ERGO Asigurari, OMNIASIG VIG, Gothaer Asigurari Reasigurari, GROUPAMA Asigurari, GRAWE Romania, DESTINE Broker, DAW Management, EUROINS Romania, PIRAEUS Insurance Broker, GARANTA Asigurari, RECREX, VERASIG Broker, OTTO Broker, GLOBASIG Broker, RENOMIA – SRBA Broker de Asigurare, CREST Broker de Asigurare, ATA – Academia Titi Aur, EDOTEC Romania si DAS – Dellen Ausbeulservice.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, wall-street.ro, 24auto.ro, 9am.ro, ziuaveche.ro si Automotive Aftermarket News, precum si cu sprijinul motorhead.ro.

Share this post