APPA se alatura initiativei EDWARD – „Ziua europeana fara nicio moarte pe sosele”!

APPA se alatura initiativei EDWARD – „Ziua europeana fara nicio moarte pe sosele”!

Sustinand eforturile de siguranta rutiera depuse la nivel european, APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor se alatura, in acest an, initiativei „EDWARD – The European Day Without A Road Death”, organizand propria „Zi de Siguranta Rutiera” pe 21 septembrie, precum si un spin-off al campaniei „FII TREAZ LA VOLAN!” pe intreaga durata a Saptamanii Europene a Mobilitatii (16-22 septembrie 2017).

Astfel pe 21 septembrie, cu prilejul „Zilei europene fara nicio moarte pe sosele”, brosura „FII TREAZ LA VOLAN!” va fi distribuita in principalele intersectii din Bucuresti, atat soferilor, cat si pietonilor, biciclistilor si motociclistilor. Materialul contine sfaturi de siguranta pentru toti participantii la trafic, contribuind, astfel, la cresterea gradului educatiei rutiere in Romania. Distributia va face parte dintr-un spin-off de o saptamana al campaniei „FII TREAZ LA VOLAN!”, desfasurat cu prilejul European Mobility Week, fiind dublata de actiuni online pe treazlavolan.ro si pe Facebook.com/treazlavolan.

Proiectul „EDWARD – The European Day Without A Road Death” isi propune ca 21 septembrie sa devina „Ziua europeana fara nicio moarte pe sosele”/ Ziua europeana fara niciun accident rutier mortal. Scopul acestui proiect presupune adoptarea de catre toate categoriile de participanti la traficul rutier a unei conduite responsabile atunci cand se deplaseaza pe drumurile publice.

In cadrul EDWARD, institutiile, ONG-urile, dar si toti participantii la trafic din UE sunt invitati sa organizeze propriile „Road Safety Days” in orasele lor, dar si sa semneze Angajamentul privind Siguranta Rutiera.

EDWARD are loc, in acest an, in cadrul European Mobility Week – SAPTAMANA EUROPEANA A MOBILITATII, care se desfasoara intre 16 si 22 septembrie, sub tema „Imparte Mijloacele de Transport”.

Initiata de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, campania „FII TREAZ LA VOLAN!” are loc cu sprijinul Politiei Romane, ASF – Autoritatea de Supraveghere Financiara si BAAR – Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

Aceasta este realizata cu sprijinul Partenerilor GENERALI Romania, ERGO Asigurari, OMNIASIG VIG, Gothaer Asigurari Reasigurari, GROUPAMA Asigurari, GRAWE Romania, DESTINE Broker, DAW Management, EUROINS Romania, PIRAEUS Insurance Broker, GARANTA Asigurari, RECREX, VERASIG Broker, OTTO Broker, GLOBASIG Broker, RENOMIA – SRBA Broker de Asigurare, CREST Broker de Asigurare, ATA – Academia Titi Aur, EDOTEC Romania si DAS – Dellen Ausbeulservice.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, wall-street.ro, 24auto.ro, 9am.ro, ziuaveche.ro si Automotive Aftermarket News, precum si cu sprijinul motorhead.ro.

Share this post