Mesajele campaniei FII TREAZ LA VOLAN! au ajuns pana acum la mii de soferi din intreaga tara

Mesajele campaniei FII TREAZ LA VOLAN! au ajuns pana acum la mii de soferi din intreaga tara

A doua editie a campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera „FII TREAZ LA VOLAN!” a ajuns, deja, la mii de conducatori si participanti la trafic din intreaga tara. Astfel, zeci de mii se soferi, dar si pietoni, biciclisti si motociclisti au urmarit, pana in prezent, testimonialele video, au citit si redistribuit infograficele si mesajele campaniei si au primit brosura informativa cu sfaturi de siguranta rutiera.

Dublat, si in acest an, de o campanie online de VIP endorsement, demersul este sustinut de personalitati cunoscute care au transmis publicurilor mesaje dedicate sigurantei in trafic. Astfel, testimonialele video ale campaniei au strans, pana acum, mii de vizualizari: de exemplu, mesajul transmis de Nicu ALIFANTIS a fost vazut de peste 42.000 de ori, cel al lui Titi AUR – de peste 32.000, Mircea VINTILA – aproape 30.000, Dan HELCIUG – peste 26.000, Dan FINTESCU – aproape 16.000.

De asemenea, infograficele si cardurile informative au, la randul lor, share-uri importante, multe fiind vazute de peste 3.000 – 5.000 de persoane, si chiar 44.000 de persoane in cazul infograficului care indeamna soferii sa nu vorbeasca la telefonul mobil in timp ce conduc (distribuit pana acum de 329 de ori).

Nu in ultimul rand, brosura campaniei continua sa fie distribuita, atat prin intermediul promoterilor dedicati, cat si prin Partenerul OTTO Broker, in interesectiile si in principalele centre comerciale din Bucuresti si din marile orase ale tarii. De asemenea, materialul informativ a ajuns la publicul tinta si prin intermediul cotidianului LIBERTATEA, ca insert intre paginile acestuia. In total, 500.000 de brosuri vor fi distribuite pana la incheierea campaniei in 15 septembrie a.c.

Despre campania FII TREAZ LA VOLAN!

Campania „FII TREAZ LA VOLAN!” este initiata de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si are loc cu sprijinul Politiei Romane, ASF – Autoritatea de Supraveghere Financiara si BAAR – Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

Aceasta este realizata cu sprijinul Partenerilor GENERALI Romania, ERGO Asigurari, OMNIASIG VIG, Gothaer Asigurari Reasigurari, GROUPAMA Asigurari, GRAWE Romania, DESTINE Broker, DAW Management, EUROINS Romania, PIRAEUS Insurance Broker, GARANTA Asigurari, RECREX, VERASIG Broker, OTTO Broker, GLOBASIG Broker, RENOMIA – SRBA Broker de Asigurare, CREST Broker de Asigurare, ATA – Academia Titi Aur, EDOTEC Romania si DAS – Dellen Ausbeulservice.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, wall-street.ro, 24auto.ro, 9am.ro, ziuaveche.ro si Automotive Aftermarket News, precum si cu sprijinul motorhead.ro.

Mai multe detalii despre campania „FII TREAZ LA VOLAN!” sunt disponibile pe treazlavolan.ro si pe Facebook.com/treazlavolan.

Share this post