Campania FII TREAZ LA VOLAN! continua. Actualizeaza-ti poza de profil cu una din cele 4 photo frame-uri!

Campania FII TREAZ LA VOLAN! continua. Actualizeaza-ti poza de profil cu una din cele 4 photo frame-uri!

Esti #treazlavolan, #treazpebicicleta, #treazpemotocicleta sau un #pietontreaz? Sustiii siguranta rutiera in Romania? Dovedeste-o si pe Facebook! Actualizeaza-ti poza de profil cu una din cele 4 photo frame-uri speciale, folosind noua aplicatie lansata in cadrul campaniei FII TREAZ LA VOLAN!

Prin intermediul aplicatiei, iti poti personaliza poza de profil cu mesajul preferat, cu doar cateva click-uri.

Cum functioneaza aplicatia:

  1. Accesezi treazlavolan.ro/app si iti alegi photo frame-ul.
  2. Incarci poza de profil folosind butonul dedicat.
  3. Dupa ce s-a incarcat fotografia, da-i share pe wall-ul tau de Facebook, folosind butonul din pagina.
  4. Intra in contul de Facebook, deschide poza si seteaz-o ca poza de profil! (optiunea „Seteaza ca poza de profil” / „Make profile picture”).
  5. Daca vrei, poti sa si descarci poza rezultata in calculator.

Poti urmari si tutorialul video!

Mii de soferi din intreaga tara au vazut pana acum mesajele campaniei FII TREAZ LA VOLAN!

A doua editie a campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera „FII TREAZ LA VOLAN!” a ajuns, deja, la mii de conducatori si participanti la trafic din intreaga tara: zeci de mii se soferi, dar si pietoni, biciclisti si motociclisti au urmarit, pana in prezent, testimonialele video, au citit si redistribuit infograficele si mesajele campaniei si au primit brosura informativa cu sfaturi de siguranta rutiera.

Dublat, si in acest an, de o campanie online de VIP endorsement, demersul este sustinut de personalitati cunoscute care au transmis publicurilor mesaje dedicate sigurantei in trafic. Astfel, testimonialele video ale campaniei au strans, pana acum, mii de vizualizari: de exemplu, mesajul transmis de Nicu ALIFANTIS a fost vazut de peste 42.000 de ori, cel al lui Titi AUR – de peste 32.000, Mircea VINTILA – aproape 30.000, Dan HELCIUG – peste 26.000, Dan FINTESCU – aproape 16.000.

De asemenea, infograficele si cardurile informative au, la randul lor, share-uri importante, multe fiind vazute de peste 3.000 – 5.000 de persoane, si chiar 44.000 de persoane in cazul infograficului care indeamna soferii sa nu vorbeasca la telefonul mobil in timp ce conduc (distribuit pana acum de 329 de ori).

Nu in ultimul rand, brosura campaniei continua sa fie distribuita, atat prin intermediul promoterilor dedicati, cat si prin Partenerul OTTO Broker, in interesectiile si in principalele centre comerciale din Bucuresti si din marile orase ale tarii. De asemenea, materialul informativ a ajuns la publicul tinta si prin intermediul cotidianului LIBERTATEA, ca insert intre paginile acestuia.

Campania „FII TREAZ LA VOLAN!” este initiata de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si are loc cu sprijinul Politiei Romane, ASF – Autoritatea de Supraveghere Financiara si BAAR – Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

Aceasta este realizata cu sprijinul Partenerilor GENERALI Romania, ERGO Asigurari, OMNIASIG VIG, Gothaer Asigurari Reasigurari, GROUPAMA Asigurari, GRAWE Romania, DESTINE Broker, DAW Management, EUROINS Romania, PIRAEUS Insurance Broker, GARANTA Asigurari, RECREX, VERASIG Broker, OTTO Broker, GLOBASIG Broker, RENOMIA – SRBA Broker de Asigurare, CREST Broker de Asigurare, ATA – Academia Titi Aur, EDOTEC Romania si DAS – Dellen Ausbeulservice.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, wall-street.ro, 24auto.ro, 9am.ro, ziuaveche.ro si Automotive Aftermarket News, precum si cu sprijinul motorhead.ro.

Share this post