Carmen COTRAU, INTER Broker: „Eforturile de a introduce in gradinite si scoli educatia rutiera incep sa dea roade”

Carmen COTRAU, INTER Broker: „Eforturile de a introduce in gradinite si scoli educatia rutiera incep sa dea roade”

„In conditiile unei infrastructuri perimate, este definitoriu modul in care se comporta conducatorul auto la volan, in sensul diminuarii riscului unei daune pentru autovehiculul personal si in ceea ce priveste alti participanti la trafic (vatamari corporale, daune morale si daune materiale)”, a explicat Carmen COTRAU, Director General, INTER Broker de Asigurare.

Nevoia de educatie rutiera este evidenta in Romania si peste tot in lume. Situatia din tara noastra se imbunatateste treptat prin intermediul unor campanii de informare si de constientizare a riscurilor la care se expun toti participantii la trafic.

„In ultimii ani, eforturile de a introduce in gradinite si scoli educatia rutiera incep sa dea roade, insa este clar ca cei care se afla azi in trafic trebuie sa-si insuseasca notiunile de respect fata de ceilalti participanti la trafic si legislatie, de gestionare a timpului, de a evita folosirea dispozitivelor electronice in timpul condusului, si altele. Orice campanie este binevenita si va produce, cu siguranta, rezultate pozitive”, a afirmat Carmen COTRAU.

In acest context, INTER Broker este Partener al campaniei de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN!. Desfasurat de Politia Romana, FPVS – Fondul de Protectie a Victimelor Strazii, Radio Romania Actualitati si APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor desfasoara pana pe 15 septembrie a.c., demersul urmareste cresterea gradului de constientizare a riscurilor la care se expune oricine se lasa distras de smartphone-uri in timp ce conduce, oricine se urca la volan obosit sau oricine conduce sub influenta bauturilor alcoolice si nu numai.

In cadrul proiectului, sunt distribuite brosuri informative in trafic, dar si in principalele centre comerciale din Bucuresti si din 20 de municipii din tara. In plus, o atentie speciala este acordata litoralului, unde mii de soferi merg in weekend-urile de vara si pleaca spre casa duminica, dupa doua zile obositoare si „animate” cu sticle de bere rece. De asemenea, brosura a fost distribuita si impreuna cu una dintre cele mai citite publicatii din Romania, ziarul LIBERTATEA, accentul fiind pus si de aceasta data pe zona litoralului.

Mai multe detalii sunt disponibile pe treazlavolan.ro si Facebook.com/treazlavolan.

Share this post