Ce masina ar trebui sa conduci? Fa testul si afla!

Ce masina ar trebui sa conduci? Fa testul si afla!

„Ce marca de masina ar trebui sa conduci, pe baza stilului tau de sofat? Fa testul si afla!” Aceasta este cea mai noua provocare lansata soferilor in cadrul campaniei FII TREAZ LA VOLAN!

Sondajul-concurs aduce in atentia soferilor (dar si a pietonilor) elemente de siguranta rutiera, invitandu-i sa raspunda unor intrebari despre comportamentul lor in trafic. La final, participantii vor afla ce masina li se potriveste. Daca aleg sa dea share rezultatului pe pagina de Facebook, acestia intra in concurs, putand castiga, prin tragere la sorti, un Kit Special FII TREAZ LA VOLAN!

Intra in concurs!

Campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! este realizata, in parteneriat, de Politia Romana, FPVS – Fondul de Protectie a Victimelor Strazii, Radio Romania Actualitati si APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor.

Proiectul este sustinut de principalele companii de asigurari si de brokeraj in asigurari: OMNIASIG VIG, BCR Asigurari de Viata, GOTHAER Asigurari Reasigurari, EUROINS Romania, GENERALI Romania, CREDIT EUROPE Asigurari, SAFETY Broker, MARSH, FABRICA de Asigurari, INTER Broker, OTTO Broker, DESTINE Broker, GRAWE Romania, DAUNE Expert si GARANTA. Spoturile difuzate de Radio Romania Actualitati, precum si materialele publicate dle Partenerii Media (wall-street.ro, 9am.ro, Revista BIZ, Ziua Veche, stirilepescurt.ro) contribuie, de asemenea, la diseminarea informatiilor.

Share this post