LIBERTATEA de astazi va aduce sfaturi cu privire la condusul preventiv

LIBERTATEA de astazi va aduce sfaturi cu privire la condusul preventiv

Editia de astazi a uneia dintre cele mai bine vandute publicatii din Romania, cotidianul LIBERTATEA, vine la pachet cu sfaturi utile soferilor. Brosura campaniei „FII TREAZ LA VOLAN” se distribuie astazi sub forma de insert in paginile ziarului.

Materialul prezinta o serie de sfaturi menite sa creasca gradul de constientizare al soferilor cu privire la factorii care le pot distrage atentia la volan si, mai ales, cu privire la efectele pe care accidentele produse in acest mod le pot avea.

Cotidianul LIBERTATEA a fost lansat la inceputul anilor 1990, fiind achizitionat de Ringier Romania in 1994. In momentul de fata, este ziarul cu unul dintre cele mai mari tiraje la nivel national, adresandu-se publicului larg.

Campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! este realizata, in parteneriat, de Politia Romana, FPVS – Fondul de Protectie a Victimelor Strazii, Radio Romania Actualitati si APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor.

In cadrul proiectului, sunt distribuite brosuri informative in trafic, dar si in principalele centre comerciale din Bucuresti si din 20 de municipii din tara. In plus, o atentie speciala este acordata in aceasta vara litoralului, unde mii de soferi merg in week-end-uri si pleaca spre casa duminica, dupa doua zile obositoare si „animate” cu sticle de bere rece. De asemenea, brosura este distribuita si impreuna cu una dintre cele mai citite publicatii din Romania, ziarul LIBERTATEA, accentul fiind pus si de aceasta data pe zona litoralului.

Campania este sustinuta de principalele companii de asigurari si de brokeraj in asigurari: OMNIASIG VIG, BCR Asigurari de Viata, GOTHAER Asigurari Reasigurari, EUROINS Romania, GENERALI Romania, CREDIT EUROPE Asigurari, SAFETY Broker, MARSH, FABRICA de Asigurari, INTER Broker, OTTO Broker, DESTINE Broker, GRAWE Romania, DAUNE Expert si GARANTA.

Spoturile difuzate de Radio Romania Actualitati, precum si materialele publicate de Partenerii Media (wall-street.ro, 9am.ro, Revista BIZ, Ziua Veche, stirilepescurt.ro) contribuie, de asemenea, la diseminarea informatiilor.

Share this post